Wednesday 10 December 2014

Για εσας που θα πάτε στα ρεβεγιόν

Δεν εννοοείται Δεκέμβριος χωρίς λίγο γκλάμουρ και δυο τρείς κουραμπιέδες.

Οπότε αν μου ζητούσε κάποιος δύο τρία ''τιπσάκια'' - όπως τα αποκαλεί λέει και η διάσημη μακιγιέρ (της Ελένης Μ.) Ρούλα Σταματοπούλου - για να δείχνετε άνθρωπας τώρα τις γιορτές που πάμε σε επισκέψεις (σικ) θα σας έλεγα να έχετε stand buy εξής



Laura Mercier oil free Primer - θα αρκεστό να πώ ότι είναι καλό και θα το ξαναέπαιρνα γιατί κάνει το μακιγιάζ να στέκεται μια μέρα και μια αιωνιότητα. Θα μου πείτε γιατί να μην βάλετε μια κρέμα ή κάτι άλλο? Νομίζω το πλεονέκτημά του έγκειται στο ότι κρατάει μακρυά την λιπαρότητα, δεν φορτώνει την επιδερμίδα, δεν φράζει τους πόρους και γενικά είναι πολύ καλό βήμα πριν απλώσετε το μέικαπ, γιατί ώς γνωστό το layering είναι αυτό που κάνει το καλό αποτέλεσμα.

Θέλετε οπωσδήποτε ένα κατακκόκινο ματ κραγιόν σε υγρή μορφή. Lancome L Absolou Velours d Etincelle (172), μια πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση, πολύ καταπληκτική όμως. Για να είμαι ειλικρινής απο τότε που βγήκε, όταν έχω κοινωνική υποχρέωση, σε αυτό καταλήγω πάντα όχι μόνο για το χρώμα του αλλά και για το γεγονός ότι το απλώνεις πριν φύγεις και κρατάει όλο το βράδυ. Δεν χρειάζεται καν να το κουβαλήσεις μαζί σου. Είναι φοβερό για τις τεμπέλες του 'touch up" και επίσης έχει τρομερή ποιότητα, δηλαδή δεν ξηραίνει τα χείλια καθόλου. Σε δεύτερη φάση μου αρέσει και το Beso της Stila, απο τη σειρά Matte liquid lipstick, το οποίο είναι ένα κόκκινο βαθύ αλλά με μπλε υποτόνους. Πολύ φοβερό, αλλά βέβαια σαν ποιότητα είναι μια θέση πιο κάτω απο Lancome (άσε που έχει και μια βαριά γέυση άρωμα βανίλιας). Μια ίδια σειρά έχει βγάλει και η Seventeen, τα οποία είναι καλά, θα τα έπαιρνα ξανά, βέβαια στο δικό μου τοπ 3, παίρνουν το χάλκινο.

Τέλος θα χρειαστείτε ψεύτικες βλεφαρίδες. Να ξέρετε, πώς κάνουν την διαφορά στις φωτογραφίες και πλαισιώνουν το βλέμμα απίστευτα. Να προσέχετε βέβαια την κόλλα, λίγο γιατί μπορεί να έχετε παρατράγουδα. Προσωπικά είχα αγοράσει ένα ωραίο ζευγάρι της Eulure (με την μουτσούνα της Cheryl Cole), το οποίο μετά απο έξι μήνες αποφάσισα να βάλω. Παρακάλεσα όμως μια σε ένα κομμωτήριο να μου δείξει γιατί δεν ήξερα. Η ίδια έκανε το λάθος αντί να βάλει την κόλλα που είχε το πακετάκι να χρησιμοποιήσει μια 'τελειωμένη' που είχε μια μακιγιέζ εκεί - μια κόλλα που έμοιαζε σαν πίσσα ομολογώ. Το βράδυ εντάξει είδα και έπαθα να τις βγάλω. Περιττό να πώ πώς ΔΕΝ εβγαιναν απο τις βλεφαρίδες μου - δηλαδή ήθελε γερό τράβηγμα. Οπότε προσεξτε η κόλλα να είναι καλής ποιότητας και όχι πίσσα.




5 comments:

  1. Αυτό το Lancome πρέπει να το δοκιμάσω τέλος πάντων. Έχει και ωραία χρώματα.
    Laura Mercier primer άι λάικ επίσης. Απ' όλες τις απόψεις.
    Από βλεφαρίδες, ποτέ δεν έχω φορέσει ολόκληρο strip, μόνο μεμονωμένα τουφάκια, και τόσο υπέροχα!

    Νιώθει κανείς άλλος γελοίος όταν φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λειντι ντι11 December 2014 at 09:12

      Οχι μωρε σιγα απλως διαλεγεις ενα ζευγαρι πιο νατουρελ!!! Καμια σχεση με ντραγκ κουιν αυτα τις αποκριες μονο

      Delete
    2. Τέλος, πρέπει να αρχίσω να φοράω συχνότερα τις individuals, αφού κάθε φορά που βάζω λέω πωπω ρε παιδί μου τι χάνω ;)

      Delete
  2. Το τέλειο κόκκινο για τις γιορτές είναι το χρώμα HOLLYWOOD από τα Vinylux weekly polish! Το βρίσκετε στο creativegroup

    ReplyDelete
  3. As reported by Stanford Medical, It's really the ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

    (And actually, it is not related to genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING to do with "HOW" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    Tap on this link to discover if this easy quiz can help you find out your real weight loss possibilities

    ReplyDelete