Sunday 4 March 2012

Glitter in the Air

Αυτήν την αγορά για το βερνίκι της Deborah Lippman, την έχω που την μυρμιρίζω εδώ και ενάμισι μήνα. Και κάνω log in στο beautybay.com, και βάζω το βερνίκι στο καλάθι και το βγάζω. Και πάω στα House of Fraser, και το χαζεύω και κάνω απότομη μεταβολή και φεύγω. Τί φταίει? Η τιμή. Μπορείς να δικαιολογήσεις 16 λίρες (18 ευρώ) για ένα βερνίκι? Όχι. Οι άνθρωποι όμως ως γνωστό είναι αδύναμα, εγωιστικά, παράλογα και αφερέγγυα όντα.

Γιατί ενέδωσα? Ακολουθεί κρίση λογικής. Πρώτα απ΄ όλα μου αρέσει το ρομαντικό, αέρινο, νεραιδοfairy όνομα, το οποίο σε κάνει να νοιώθεις ότι πετάς/γλιστράς στα σύννεφα (glitter in the air, πατήστε και για την μουσική επένδυση του φίλινγκ εδώ=ρίξτε φλάουτα). Μετά μου αρέσει το υπέροχο, milky, διάφανο χρώμα του με την διακριτική δόση χρώματος baby blue και την συγκρατημένη δόση επίσης παλ παγιέτας. Το όλο mood είναι για μένα κάτι σαν refrained femininity. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται πολύ εύκολο να το πετύχει κανείς με άλλα βερνίκια, αλλά πιστεύω στο originality και όχι στην κόπια (παρόλα αυτά, αν ενδιαφέρεστε, το dupe είναι το Whimsical της Revlon, το οποίο θα βρείτε μόνο στην αμερική ή στο ebay). Τέλος συνοψίζει με έναν πρωτότυπο και σικάτο τρόπο (που μπορεί να φορεθεί απο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες χωρίς να φαίνεται κιτς, ή που ταιριάζει και σε όλες τις, άνω και κάτω των 30, ηλικίες) την τάση ''pastel nails''.








Orly Glosser top coat για την απαραίτητη δόση γυαλάδας στο παστέλ.



Reality Swatches.

Είναι επίσης πολύ κουκλίστικο και χαριτωμένο χρώμα για ανοιξιάτικο pedicure, και φαίνεται σαν baby blue mixed with pale grey.



Σαν σύσταση και σαν ποιότητα είναι πολύ καλό, αλλά βέβαια το κόλπο για να κολλάνε καλύτερα οι παγιέτες - εύκολα πράγματα, κορίτσια - είναι να απλώνουμε το βερνίκι ταμποναριστά.



Το γεγονός ότι είναι sheer και με ψυχρούς τόνους είναι ένα επιπλέον μπόνους, γιατί πραγματικά, ως ανοικτόχρωμη, nc20 όπως έχουμε πει, τα παστέλ της σεζόν, όπως τα οπάκ βερνίκια παρακάτω που μάλιστα τα ήθελα τόσο πολύ, είναι λίγο tricky. Φαίνομαι σαν μια κιτσάτη Florida Barbie.

Chanel June

YSL

Είναι επίσης ένα πολύ καλό βερνίκι για layering, τόσο με σκούρα, όσο και με ανοικτά βερνίκια ή βερνίκια που δεν τα χρησιμοποιείτε και τόσο συχνά γιατί δεν πάνε με το χρώμα της επιδερμίδας σας (για μένα σε αυτήν την κατηγορία εμπίμπει το Mischevious Mint της Mac, αλλά για να μην πάει άχρηστο....).

Η αγία Τριάδα των παστέλ της σεζόν

OPI ''Coney Island Cotton Candy'', MAC ''Mischevious Mint'', Deborah Lippman ''Glitter in the Air''/






Και έτσι, για την υπέρβαση, μείξη με D.L. ''Glitter in the Air'' και Flormar ''393''.





Σας αφήνω με την διαφήμιση Shade Parade της Chanel την οποία παίζουν εδώ τα κανάλια συνέχεια. Πραγματικά τέτοια τύχη θα 'θελα να έχουν και τα δικά μου χέρια.

Για μεγαλύτερη δόση ανοιξιάτικου mood, δείτε και τη νέα διαφήμιση του Miss Dior Cherie. Χάλια άρωμα, αλλά ωραία images. (εδώ και η παλιά, εξίσου όμως ανοιξιάτικη)

6 comments:

  1. me geia!! ti omorfa xrwmata!!! dustuxws ta dika mou nuxia den einai na vgainoun se koini thea..:( opote tha thaumazw se allous!!

    ReplyDelete
  2. Με ψιλοκατέστρεψες με το Glitter In The Air.. *sigh*

    M.

    ReplyDelete
  3. at Villy. Γιατί? Τα τρώς? ή είναι μήπως ιδέα σου?? :)

    at Anonymous: σιγά που θα χόρευα τον χορό του Ζαλόγγου μόνη μου. έχω πέσει θύμα του όλου μουντ. ίσως και να το έχω κάνει μεγαλύτερο απο αυτό που είναι, αλλά ζούμε για το όνειρο.

    ReplyDelete
  4. dustuxws ta trww apo polu mikri... alla me to verniki pou eida sto neo sou post (across the universe) to stamataw parauta!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. ti teleia xrwmataaaa!prepei na ananewsw opwsdipote ta vernikia mou..*kisses*

    ReplyDelete
  6. Ki egw to exw valei sto mati edw kai kairo. Ton iounio pou tha paw London tha to parw...to exw apofasisei :P

    ReplyDelete