Sunday 24 July 2011

A la Amy

Δυστυχώς άλλα ήθελα να πώ, άλλα θα γράψω. Δεν θα κάνω καμία ανάλυση των γεγονότων, άλλωστε αυτό είναι ένα ταπεινό μπλογκ για μεικ απ. Θα ήθελα όμως να κάνω ένα τρίμπιουτ στην δεσποινίδα που έκανε μόδα ξανά το heavy eyeliner...


(taken from purseforum.com)

και να σταθώ στην σημειολογία του. Δεν ήτανε η τέλεια, η λεπτή ή η σικάτη γραμμή, αλλά ακριβώς το αντίθετο - χοντρή και καθολου κομ ιλ φο, αυθορμητη, κάτι που συγχρόνως την έκανε και ιδιαίτερη. Και αυτό είναι το ζουμί - κανείς δεν είναι τέλειος//δεν είμαστε τέλειοι, έτσι και αλλιώς.

3 comments:

  1. Poso symfwnw!
    Pragmatika to ''goustarw'' auto..!
    Otan kapoios den akolouthei to reyma alla kanei o,ti ton ekfrazei..
    R.I.P Amy...
    Htan k tha einai agaphmenh fwnh..

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν, κάπου θέλω να γράψω αυτό που αισθάνομαι:

    Λυπάμαι το κορίτσι που έφυγε, τους γονείς της, τους θαυμαστές της, τη μουσική σκηνή και όλους εμάς που χάσαμε μια μεγάλη ερμηνεύτρια. Όμως...

    Δεν αντέχω να διαβάζω στα περιοδικά και στα κουτσομπολίστικα site "αγιογραφίες" των σταρ μετά το θάνατό τους- ειδικά όταν, ενώ οι σταρ ήταν εν ζωή, τα media τους είχαν πραγματικά ξεφτιλίσει. Αυτό το θεωρώ σαν μια έκφραση της απόλυτης κατάντιας της δημοσιογραφίας. Take it for what it's worth, ένα πράγμα.

    Επίσης, συμφωνώ κι επαυξάνω για το νέο λουκ που λάνσαρε- αλλά δε μπορώ να μην αναρωτιέμαι το κατά πόσο αυτό ήταν μια original επιλογή της Amy ή το αποτέλεσμα των style managers της δισκογραφικής της.

    Έχω να πω κι άλλα, σταματάω εδώ ;)
    Είχαμε, τελικά, πολλά τραγικά γεγονότα μέσα στο φετινό καλοκαίρι...

    ReplyDelete
  3. εγώ ένα πράγμα θα πω κρίμα ήταν πολύ νέα...και όντως η γραμμή της ήταν και το σήμα κατατεθέν της μαζί με τις ballerinas της!

    ReplyDelete