Monday 13 June 2011

Happy News!

Και ενώ η Vogue κρατιέται στο ύψος της, εδώ τα άλλα έντυπα κάνουν πάρτυ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί δίνουν κάθε μήνα δωρεάν (απο Murad καθαριστικά (θα κάνω και ριβιού), κρέμες σώματος Body Shop, Denny Leighton και Nails Inc βερνίκια (το βερνίκι παίζει πολύ σαν δώρο), mineral cosmetics Inika, ό,τι τραβάει η ψυχή σας, βασικά.

Το καλύτερο όμως ήρθε με το νέο Instyle (Ιουλίου, έλεος). Επειδή μάλλον έχουν καταλάβει ότι έχουμε γίνει hoarders, μαζεύουμε μαζεύουμε, σου λέει ας κάνουμε και κάτι χρήσιμο - ας τους δώσουμε ένα δωροκουπονάκι 5 λιρών (6.50, 7 ευρώ περίπου) απο το Body Shop. Το βρίσκω ιδιοφυές γιατί πραγματικά αγοράζεις κάτι που ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ (ας γίνουμε πρωτότυπες).

απο την χθεσινή βόλτα στο σουπερμάρκετ .....



Μετά τα Superdrug (μια σουπερ φθηνή εκδοχή του Χόντου) λανσάρανε μια φοβερή κάρτα που μαζεύεις πόντους. Το καλύτερο είναι ότι απο τη μια μεριά είναι καθρέπτης. Τζίνιους τελείως. Ελπίζω και ο χόντος στην Αθήνα να λανσάρει κάτι παρόμοιο ώστε επιτέλους να μπορούμε να εξαργυρώνουμε τους κερδισμένους μας πόντους με άλλα καλλυντικά. Αν δεν κάνω λάθος τα Σεφόρα έχουν....Πάντως ισχύει το ''λαδὠστε μας και λίγο, βρε παιδιά''. Τόσα χρόνια με ένα στυλό, με έναν αναπτήρα μάς είχατε (και αυτό με αγορές άνω των 15 ευρώ!).

11 comments:

  1. Nai pragmati prepei na kanoun kati k edw stin ellada. Den ftanei pou exoun 5 markes kallintikwn oles k oles, mas ksepetane me ena stilo kai an!

    ReplyDelete
  2. pfff... happy esy! emeis ti tha kanoume?! :P
    mia xaroula einai oi 5 pounds! pragmati e3upni kinisi!!!

    ReplyDelete
  3. Εχω να πω οτι απολαμβανω τα δωρακια των περιοδικων!
    Ειδικα αυτα που ειναι πραγματικες ευκαιριες,συσκευασιες κανονικες κλπ..
    I'm cheap! lol

    Κλασσικα πεθαινω για τα labels σου!!

    xx

    ReplyDelete
  4. Αχ τυχερή! Για να μη θυμηθώ το UK Glamour με τα 3 mini Benefit...

    Γιατί να μην έχουν και τα δικα μας περιοδικά ωραία δωράκια; Μας μπουχτίζουν με κάτι τσαντάκια, νεσεσέρ και το πολύ-πολύ κανά βυσσινί/καφέ κραγιόν Nivea ή Oriflame...

    Ναι υπάρχει αυτή η κάρτα στα Sephora, αλλά δεν εξίζει να μαζεύεις πόντους για να σου δώσουν στο τέλος μόνο 10% έκπτωση- αφού μπορούμε να ψωνίζουμε με 25% κάθε αρχή του μήνα, χε χε!

    ReplyDelete
  5. UK Glamour με τα 3 mini Benefit?? Και κάρτα με έκπτωση? Έχω πρασινίσει από ζήλια!! Όντως, στα hondos θα έπρεπε να βγάλουν καμιά κάρτα, άντε και τα έχουμε κάνει χρυσά τόσα χρόνια!!

    ReplyDelete
  6. Ποια στυλο και μαντηλακια στο Χοντο; Πααααανε αυτα! Πλεον δε δινουνε τιποτα :( Η πρεπει να παρεις την Αρτα και τα Γιαννενα για να σου δωσουν!


    Shalala

    ReplyDelete
  7. το σημαντικότερο είναι ότι η τιμή του περιοδικού είναι η ίδια!

    ReplyDelete
  8. paidia ontws pane ayta....o anapthras einai polyteleia!!

    ReplyDelete
  9. έχω σταματήσει να αγοράζω περιοδικά με δωράκια...οι τιμές τους κάποιες φορές ήταν τσιμπημένες...γέμιζα τα νεσεσέρ μου με δείγματα και ποτέ δεν τα χρησιμοποιουσα...τελευταία πέταξα και κάτι ξεχασμένα...η κάρτα των Sephora για να την βγάλω έπρεπε να έχω κάνει μινιμουμ αγορών 80 ευρώ...τα νεύρα μου...πολύ ωραία και χρήσιμα δωράκια στο UK εδώ στο Eλλάντα ότι θέλει να ξεστοκάρει η χ εταιρεία το προμοτάρουν τα περιοδικά! πφ!

    ReplyDelete
  10. Εδώ σε γενικές γραμμές έχουν χαζά νεσεσέρ, χαζές φτηνιάρικες τσάντες, μπλουζάκια, κολάν και όλη την (γκαρντα)ρόμπα! Και ανεβάζουν και την τιμή του περιοδικού..

    ReplyDelete
  11. νομίζω τα καλύτερα εδώ τα έκανε το μαρί κλερ και ήταν body butter body shop και στο τελευταίο λάδι μαυρίσματος apivita, σε κανονικά μεγέθη. κατα τ'αλλα αν ξαναδω μια ακόμα τρέντυ τσάντα ή φόρεμα παραλίας, θα ξεράσω

    ReplyDelete