Thursday 14 October 2010

Για τους δύσκολους μήνες

Διαβάζω σε πολλά μπλογκς ότι οι ιδιοκτήτριές τους θα διακόψουν για λίγο το αγαπημένο μας χόμπι λόγω υπερβολικής δουλειάς, αν κατάλαβα καλά. Επ' αυτού θα ήθελα να προτείνω δυο τρεις αγαπημένες μάσκες ομορφιάς, ώστε να επανέλθουν στα πράγματα φρέσκες.


1. L'Occitane ultra comfort mask. Περιέχει λάδι καριτέ. Αρκετή φιλική για ευαίσθητα δέρματα, έχει ένα άρωμα ''λαδίλας'' λόγω του καριτέ και μια υφή η οποία είναι λίγο υγρή. Παρόλα αυτά το μυστικό είναι να την αφήνεις πολύ ώρα (τουλάχιστον 30 λεπτά) και το αποτέλεσμα δεν θα σε αποζημειώσει. Ίσως να φανεί λιπαρή, αλλά συνήθως ξεπλένω το πρόσωπό μου μετά, αντί να το περάσω με λοσιόν όπως λέει (εξαρτάται πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας). Καλή σχετικά τιμή, αρκετά καλό αποτέλεσμα (δέρμα απαλό). Αρκετά καλή λύση για μεικτά δέρματα, με τάση αφυδάτωσης (ναι υπάρχει και αυτό, άμα δεν πίνεις 3464 λίτρα νερό την ημέρα), αλλά ιδανική και για νεανικά δέρματα (20-28).

2. Orlane Anti-Fatigue Absolu B21. Απο τις καλύτερες εκεί έξω. Την είχα πάρει τον προηγούμενο Μάρτιο απο το Παρίσι, καθότι η μάρκα αυτή δεν υπάρχει στο Λονδίνο. Το καλύτερο είναι ότι την είχα αγοράσει μαζί με άλλα δείγματα Orlane για 20 ευρώ, κάτι που σου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσεις ένα προιόν σε μικρή συσκευασία χωρίς να ξεπαραδιαστείς άμα δεν σου κάνει. Έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα (δεν σε ζαλίζει, ούτε μου προκάλεσε ευαισθησία), ευχάριστη υφή. Μόνο δἐκα λεπτά αρκούν για να δείς και να ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα. Δέρμα απίστευτα απαλό και μια γενική αίσθηση φρεσκάδας και ευφορίας.


(φωτό απο ίντερνετ, καθότι μου τέλειωσε το πρόντακτ)

3. Kanebo Sensai Silk 10 Minutes Relaxing Mask. Αρκετά ακριβούτσικη (την πήρα 40 λίρες), αλλά τ'ἀξίζει τα λεφτά της, ειδικά αν το δέρμα σου είναι ταλαιπωρημένο, δεν τρώς σωστά κτλ κτλ, κάνει κρύο, ενώ κρατάει καιρό (τουλάχιστον ένα χρόνο). Έχω μεικτό δέρμα, αλλά αφυδατωμένο, οπότε βρίσκω ότι είναι μια άριστη μάσκα για το τάργκετ γκρούπ μου ιδιαίτερα για το χειμώνα, που θές λίγο περισσότερο support. Και πάλι μόνο δέκα λεπτάκια θέλει, για να αποκτήσεις δέρμα μωρού ή ένα λουκ σαν να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον δέκα ώρες. Ιδανική για 30+ δέρματα. Μαστ μπάι που λένε....


υγ. ναι εκείνο το je ne jette rien έρχεται σύντομα.

No comments:

Post a Comment